sestdiena, 2014. gada 16. augusts

Ražīgais jūlijs.

Un augusta sākums.

Mans devums memmes segai. Šis bija superslepenais darbiņš, jo par tā tapšanu zināja tikai tās, kas piedalījās. Šujami bija Margaret Sherry kaķi un klāt liekams pieskaņotas krāsas adīts vai tamborēts motīvs. Motīvu skaitu ietekmēja dzijas daudzums ficītē. Savukārt kaķi izvēlējos, jo tieši šis man atgādināja saņēmēju, vēl nedaudz Dziesmusvētku noskaņās.
Kad segas motīvi bija atdoti pastā un sašūtas bija arī pēdējās kontūras vēl nerādāmajam bēbīšrobinam, steidzu pabeigt savu vasaras dāvanu. Visādi lokot un apspēlējot saņemto vasaras aprakstu, izšķīros par neliela pļavas stūrīša sūtīšanu. Tas pēc ilgām pārdomām nonāca uz maisiņa, jo maisiņos vienmēr var noglabāt kādu dārgumu.

Uf. Trīs svarīgi rokdarbi ir devušies ceļā, bet līdz augusta sākumam, kad gaidāms svarīgs notikums, atlikušas vien dažas dienas. Izkarojusies ar grāmatām un milimetru papīru, ienesu nedaudz zīmju dvesmas uz spilventiņa. Lai gan brīžam šķita, ka par vienkāršu un lakonisku, tomēr nekādas rozes un cakas šeit nebūtu iederējušās.



1 komentārs:

  1. Gredzenu spilventiņš tiešām tāds, kādam tam vajadzēja būt!
    Ziedu pļava ļoti skaista! Un kaķis īstajā vietā!

    AtbildētDzēst