piektdiena, 2018. gada 19. janvāris

Gada pirmais pilnībā pabeigtais - Lācis un pingvīns

Vēl pavisam silts, rāmītī ielocīts - izšuvums ir pabeigts. Šis ir pirmais darbs Ziemassvētku darbnīcas ietvaros. Pabeigts ar konkrētu mērķi - kā dāvana. Šobrīd gaida atdāvināšanu.

 Noformēšana bija izaicinājums. Tā kā izvēlējos ierāmēt pati, tad nācās pielāgoties veikalā pieejamajai rāmju izvēlei, savukārt tās rezultātā auduma formas dēļ man nostiepšanai vienā virzienā bija gana daudz auduma, bet otrā... daži milimetri... Tā kā darbiņš ir neliels, un, cik esmu novērojusi savus darbus laika gaitā, tad rāmja stikls izšuvumu tīri labi notur vietā, tad arī šoreiz paļaujos, ka, kārtīgi nostiepts vienā virzienā, tas kompensēs otrā virziena pieticīgos izmērus un saudzīgo stiepšanu.

Darbu iesāku 2016. gada vasarā.
Pabeidzu 2018. gada janvāra sākumā.
Alisa komplekts 0-121 "Pats dārgākais - tev", Gamma diegi un audums, šķiet, aida 14, balta. Izmērs 13x12 cm, 74x65 krustiņi.

Un tagad - piedāvājums!
Šujot skatījos, ka diezgan daudz diegu paliek pāri, un izņemot varbūt 2-3 krāsas, ar pārējiem jāpietiek vēlvienam mīlīgam duetam. Tā kā man ne īpaši patīk atkārtot motīvus, un pilna galva ar citām vēlmēm, piedāvāju jums pieteikties uz zemāk redzamo komplektiņu - shēma, titullapa, atlikušie diegi.

Ja ir vēlme, tad gaidu ziņu komentārā līdz 30.01.2018. 24:00 pēc Rīgas laika, un 31.01. mēneša noslēguma ierakstā darīšu zināmu, kurš kāmis tiks pabarots. :)


1 komentārs:

  1. Šis būtu jauks motīvs, lai beidzot ko izšūtu savam mazajam zaķim. :)

    AtbildētDzēst