trešdiena, 2018. gada 14. februāris

2016. gada raža

2016. ir bijis raženāks nekā manās atmiņās.
Gada sākumā es iesāku savu pirmo Golden Kite izšuvumu. Un divus gadus vēlāk esmu divas lapas tālāk. :)

Lieldienu AP - krustduriens.lv apmaiņas pasākums, tapa maisiņš ar izšūtu zaķēnu, kas noķerts interneta dzīlēs. Balts 28ct audums, dmc diegi.

Dzimšanas dienas AP - pirmais nopietnākais mērķis kopš mazuļa ierašanās. Ar to es uzsāku savu vakaru dzīvi, jo līdz šim gulēt devos kopā ar mazo pelēnu.

Lāči un puķupodi - sen iesākts, veiksmīgi pabeigts un atdāvināts darbs. 2018. gada plānos ir vēl viens (divi) izšuvums šim pašam saņēmējam, arī aizkavējies...

Kartīte ar Ziemassvētku tēmu - bezmaksas pielikums izšūšanas žurnālam. Margaret Sherry dizainētie zvēriņi. Izmantoju visu, ko komplekts piedāvāja - no shēmas līdz noformējumam.


Orhideja - mini komplektiņš, kuru kaut kad saņēmu kādā no apdāvināšanās pasākumiem. Pagaidām nenoformēta, jo kartītes nav manu iecienīto noformējumu sarakstā, tādēļ gaida īsto brīdi, varbūt uznāks iedvesma...

Ziemassvētku AP - kārtējais jaukais apmaiņas pasākums mūsu krustduriens.lv ietvaros. Šajā dāvanai pievienoju eglītes rotājumu no CrossStitcher December 2012 (260) numura, ko iesāku jau 2015. gadā, bet pietrūka iedvesmas pabeigt, cik daudz laika paņēma iepazīšanās ar jauno statusu.
Izšūts uz mūžīgā 28ct baltā, ar dmc un nedaudz metāliskiem diegiem. Noformēts ar audumu otrā pusē.

Magones - vēl viens aizkavējies darbiņš, kas veiksmīgi pabeigts. Šis savu kārtu gaidīja aptuveni piecus gadus. No apaļas jubilejas līdz pusapaļai - pašā gada nogalē devās pie krustmātes kā dzimšanas dienas dāvana.
CrossStitch Collection (bet neatceros kurš), 14ct vai 16ct balta aida. 

Gada statistika - septiņi pabeigti darbi. Viens nenoformēts. Piecas dāvanas. Un divi pašlaik bez mērķa.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru