ceturtdiena, 2020. gada 2. janvāris

Kaķi

upd kaut kas nogāja greizi un šī ir atgriešanās pagātnē

Šī ir mana otrā mazā kaprīze. :) Ļoti viegli šuvās un procesā izglītojās. :)
Pirmo sāku šūt vēl pagājušā gada decembrī un tā iegadījās, ka ņēmu līdzi uz lekcijām. Ja nekas nav jāpieraksta, tad roku darbs nebūt netraucē ausīm, bet ar vienu aci shēmā un vienu uz tāfeli skatīties nebūt nav grūti. Pabeigšana iekrita Vecgada vakarā. Sabira uz darbiņa sniegpārslas.

Vēl nebija sācies Jaunais gads, kad es jau ķēros pie nākamā darbiņa, kuru ar pārtraukumiem šuvu līdz pat aprīļa vidum. Šis savukārt sanāca ceļotājs - pabijis gan ceļojumā pa Latviju, gan apskatījis Pēterburgu un izciemojies tepat Rīgas nostūros. Kā jau pavasaris, tāds aktīvāks.
Tad nu abi draudzīgi devās rāmēties. Pavasaris tāds atvērtāks, tas ātri atrada vairākus paspartu sev pa prātam, bet ziemītis ilgi nespēja izvēlēties, līdz beigās no visa lielā klāsta vienu tomēr atzina par labu esam. Pārnāca mājās un sarīkoja fotosesiju, lai varētu atstāt man kādu bildīti par piemiņu. Traki mums gāja, jo izrādījās, ka viņiem nu ļoti patīk tēlot spoguļus. Tādēļ beigās iespurdza saulītē, kas apžilbināja, lai var tak nebēdniekus pašus sabildēt ar.

Tagad abi jau jaunajās mājās.

1 komentārs: