trešdiena, 2018. gada 25. aprīlis

Maij-nija 2018

Maijā krustiņošana kļūs izaicinājumu pilna. Sāksies piektais mēnesis Ziemassvētku darbnīcā. Joprojām turpināsies Otrā Elpa. Vakar (24.04.) sākās 60 dienu izaicinājums HAED dizainu izaicinājumu Facebook grupā. Un maijā es izdomāju piedalīties Facebook grupas Stitch Maynia izaicinājumā - May-nia.

Tādēļ šodien par maija varoņiem.

Ziemassvētku darbnīca.
Krustdūriena meiteņu pavasara tikšanās reizē tiku pie shēmas burvīgam Dimensions lācim - eglītes rotājumam, kuru tad arī likšu par maija mērķi, lai shēmu varu pēc tam nodot tālāk draudzenei, kurai arī tādu gribas. :)
Plastmasas kanva, 14ct


Otrā Elpa
1. Baloži.
2. Into the Jungle. Shēmai pievienosies arī maija dzīvnieciņš.
3. HAED Amazing Animal Kingdom
Par šiem daudz nav, ko stāstīt, aprīļa progresu varēs redzēt nākamajā nedēļā.

60 days of HAED
Katru dienu vai reizi nedēļā ir iespēja atskaitīties aizrautīgu izšuvēju pulciņam, kuras apņēmušās nākamās 60 dienas veltīt kāda 1 vai 2 dizainu izšūšanai, iešujot katru dienu vismaz vienu dūrienu.

Maynia
Sākotnēji Maynia esot radusies kā izšūšanas izaicinājums maijā, kura laikā no 1. līdz 15. maijam jāuzsāk 15 jauni izšuvumi. Dažu gadu laikā gan noteikumi ir paplašinājušies un tagad dalībnieces tos pielāgo savām vēlmēm - sākot dažādu skaitu jaunu darbu (1 nedēļā, 15, 30, 31 vai pat vairāk), šujot tikai iesāktos, šujot tikai vienu iesākto utml.
Mana izvēle krita uz 15 jauno sākumu variantu, kas gan nedaudz modificējās un būs 16. Noteiktus datumus gan es tiem nepiekārtošu, lai paliek nedaudz izvēles brīvības brīžiem, kad galīgi nav laika un vēlmes izšūt. Gandrīz visi izvēlētie ir nelieli izšuvumi, izaicinājumam ir arī otrā daļa - pabeigt iesāktos gada laikā.
Saraksts nenoteiktā secībā:
1.-3. Ziemassvētku kartītes no bezmaksas pielikuma CrossStitcher žurnālam.


4. Ziemassvētku kartīte-bezmaksas pielikums CrossStitcher žurnālam.

5. Koala lāču kartīte - pielikums World of Cross Stitching žurnālam.

6. Kartīte Bentley lācis - pielikums World of Cross Stitching žurnālam.

7. Grāmatzīme ar zemenēm - Amanda Gregory dizains, bezmaksas shēma no viņas bloga.
Attēls no http://amandas-designs.blogspot.com

8. Dimensions Lācis - eglītes ornaments. (skat. augstāk)

9. Dimensions Hokejisti.

10. Anchor Magoņu lauks

11.-14. Augļu biscornu no World of Cross Stitching (Aug 2016).
Interesanti - izrādās arī šiem dizainu radījusi Amanda Gregory. Un manos kādreiz plānos ir vēl vairākas shēmas no viņas darbiem!
Balta aida 14ct, izmērs būs 10x10cm.

15. DMC Woodland Folk Pūcīte

 16. DMC Woodland Folk Lapsiņa

Tātad četros aktīvos virzienos sadalīta uzmanība. Saraksts parastais uz šo mēnesi atceļas, jo tik daudz laika gan man nav. Bet, hei, daži vienalga tiks pie maija krustiņiem. :) Un saraksts savukārt satur vairākus darbus, kurus es jau sen gribēju uzsākt. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru