pirmdiena, 2012. gada 31. decembris

Uz 2013.

Manā apņemšanos sarakstā, kas gan brīžiem vairāk izskatās pēc darāmo darbu saraksta, ir trīs punkti, kas tiešā veidā saistīti ar rokdarbiem.

Punkts nr. 2 - Notamborēt segu. Pašlaik man ir 78 kopā satamborēti motīvi un vēl 48 notamborētas puķītes.

Punkts nr. 3 - Īstenot izšūšanas plānu. Mana dižā doma ir nedaudz samazināt savu miljons (izrādās, ka tikai nedaudz vairāk par 20) iesākto izšuvumu kaudzi, tādēļ izaicinu sevi uz 12+12 izšūšanas "maratonu" šī gada garumā. Pirmie 12 ir uz šo brīdi iesākti izšuvumi, kas gada beigās, cerams, būs vismaz pabeigti, bet ideālā gadījumā noformēti un atraduši mājas. Savukārt otrie 12 ir darbiņi, kas, vēlams, izšujami nākamā gada laikā. Tie ietvers mazuļu robinus, apsveikuma kartiņas u.c. neieplānotus izšuvumus. (puse gan jau ir ieplānota :D ) 
Šos procesus es vairāk centīšos atrādīt šeit
Punkts nr. 9 - 12 rokdarbi. Šiem pamatdoma ir apkopot, cerams, kādu adījumu, tamborējumu, cita veida izšūšanu, dekupāžu... Kas nu man ienāks prātā.

3 komentāri:

  1. Lai izdodas īstenot tos svarģākos plāna punktus! Visus!!! Īpašs prieks par punktu Nr.2 - tamborēto sega, kas top! Man šķiet, ka tās pirmās puķītes es atceros... Būs forša sega!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Jā, tās bija tās pašas pirmās puķītes. Atbraucu mājās un pāris nedēļas nespēju nolikt tamborekli :D
      Viņai jābūt foršai, man tik nedaudz bail, ka būs dikti liela un smaga.

      Dzēst