trešdiena, 2018. gada 3. janvāris

Janvāra plāni 2018

Sveicieni Jaunajā gadā! Gada beigās tā saskrēja darbi, ka knapi iemānīju kādu brīdi pašiem rokdarbiem, kur nu vēl kaut ko uzrakstīt. Vēl 24.12. pēcpusdienā apdarīju pēdējos "degošos" algotā darba pienākumus, lai varētu nedaudz sajust brīvdienas.
Saistībā ar to man ir laba ziņa un slikta ziņa - labā ziņa - man būs papildus darbiņš vēl kādu laiku, sliktā ziņa - man būs papildus darbiņš vēl kādu laiku. Karjerai, finansēm un personīgajai izaugsmei tas ir labi, bet diemžēl tas nozīmēs mazāk laika citām nodarbēm.

Bet nu - janvāra plāni.
Janvārī esmu iezīmējusi septiņus izšuvumus.
1. Pieteicos krustduriens.lv Helas vadītajā Ziemassvētku darbnīcā. Darbnīcas mērķis ir gatavot katru mēnesi pa vienam eglītes rotājumam, bet es noteikumus nedaudz apspēlēju, par personīgo mērķi nosakot, pirmkārt, pabeigt dažādus iesāktos darbiņus, kas saistīti ar Ziemassvētkiem un tad ķerties pie rotājumiem.
Janvāra varonis - Alisa "Pats dārgākais Tev...", izšūšanas komplekts, gamma diegi un audums, šķiet, ka Aida 14, izmērā 13x12cm.
Mērķis - pabeigt un noformēt.
Darbs uz 1.01.2018.

2. Mans 2016. gada sākumā iesāktais Golden Kite 1608 "Apple-tree in colour" skumst pa stūriem, tādēļ gada mērķis ir katru mēnesi iešūt vismaz simbolisku skaitu krustiņu. Aida 18, 1 pāri 1. Izmērs - milzīgs :D
Mērķis - vismaz 200x.
GK uz 1.01.2018.
GK 1608 gatavs. Attēls no Golden Kite mājaslapas

3. Draudzeni gada sākumā gaida tikšanās ar mazuli, tādēļ vēlos viņu iepriecināt ar dzimšanas dienas datni. Šobrīd vēl neesmu izvēlējusies motīvu, bet idejas ir.
Mērķis - iesākt.

4. Šis un nākamais ir Ziemassvētku dāvanas, kas diemžēl netika līdz saņēmējiem. Galvenais, ka pietrūka pavisam maz.
Zeķe māsīcas dēlam, sākta nepieklājīgi sen, joprojām nav pabeigta. Šūts pēc Dimensions shēmas ar pielasītiem diegiem un uz Aida 11 (?) auduma.
Mērķis - pabeigt un noformēt.

5. Zeķe māsīcas meitai. Sākta un pabeigta 2017. gadā, tikai jau pēc Ziemassvētkiem. Šobrīd gaida noformēšanu, jau izgriezu zeķi un oderi. Audums tas pats, kas otrai zeķei, diegi DMC 3 pāri 1, shēma no Cross Stitch Favourites Zsv2013.
Mērķis - pabeigt un noformēt.

6. Zeķe manai princesei. Sākta pasen, bet ļoti, ļoti balta, tādēļ pametu pēc pāris dienām. Baltās krāsas ir reizes 2-3 vairāk nekā visu pārējo toņu kopā. Dimensions komplekts "Snow bears". Gada sākumā plānoju šūt pa drusciņai, vēlāk tempu palielināt.
Mērķis - vismaz 200x.
Zeķe uz 1.01.2018.
Gatavās zeķes attēls

7. Eiforijā par mazo Ziemassvētku kopāšūšanu, atradu lielāku piedzīvojumu visa gada garumā. Vispār, ja pameklē, var atrast diezgan daudzus SALus (stitch-a-long), bet mana izvēle krita uz "Into the Jungle" no The Frosted Pumpkin Stitchery. Tā kā dizaina radītāji atrodas ASV, izvēlējos iegādāties tikai shēmu pdf formātā, audumu un diegus sameklējot pati. Tas gan nozīmē, ka man nebūs īpašais audums un viens īpašais diegs, bet, hei, par ietaupīto naudu es varēšu nopirkt kaut ko citu.
Pirmā shēmas daļa e-pastā būs 15. janvārī, šovakar salasīju visus vajadzīgos diegus, kā arī noliku malā iespējamos audumus. Tālāk jaunu daļu saņemšu katra mēneša pirmajā datumā.
Mērķis - izšūt janvāra daļu.
Reklāmas attēls, no The Frosted Pumpkin Stitchery mājas lapas. Aptuvena nojausma par saturu un stilu.

2 komentāri:

  1. Plāni vareni, lieli, bet iespējami ;) Mēdz teikt, jo vairāk saplāno, jo vairāk izdari... nu vismaz daļu no plānotā noteikti.... bet ja neko neplāno,tad tik kāda druska padarās :))

    Zeķes... nu tās zeķes.. tiiik skaistas būs... es ar vienu šoziem sakrustiņoju... Mūsu Madonas krustiņtusiņā apčamdīju vairākas zeķes... nu tiik skaisti tas ir... Novēlu lai izdodas pabeigt un gaidīšu nākamās ziņas par xxxxx...

    Lai jauka diena!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Varu pačukstēt, ka daļa plānu jau uz šodienu ir izpildīti, tiesa tie mazākie, bet tomēr un pat ar uzviju!

      Dzēst