trešdiena, 2018. gada 7. februāris

2017. gada darbi.

Kaut kad sen, pašā sākumā, kad tikko sāku izšūt, es cītīgi pieskatīju visus savus pabeigtos darbus. Tad es reizēm aizmirsu kādu nofotogrāfēt pirms atdošanas. Tagad es gan cenšos atcerēties iemūžināt, bet tā tās bildes kaut kur paliek, tādēļ šogad beidzot gribu apkopot pēc iespējas savu paveikto kopš 2010. gada, kad nopirku pirmo krustdūriena komplektu.
Un, protams, sākšu ar pagājušo gadu, kā gada atskaiti. :)

Tējas kaste - meitiņas mazuļu grupā pirmā gada laikā tika rīkotas vairākas apdāvināšanās, un vienā no tām es izdomāju iepriecināt saņēmēju ar tējas kasti, kas rotāta ar izšuvumu. Zināju, ka apdāvināmā ir nesen tikusi pie jauna mājokļa, kas tobrīd tika iekārtots, tādēļ gribēju, lai dāvana ir noderīga ikdienas lietošanā.
Motīvs no Cross Stitcher žurnāla. Izšūts uz baltā 28ct auduma, kas ir krājumos. Un izšuvums ievietots tējas kastē no... krājumiem.




Margery māsas RR - iepriecināt topošās māmiņas ar mazuļa pūriņu ir jauks kopprojekts, kas ik pa laikam norisinās krustduriens.lv. Šobrīd gan šī darbošanās ir pieklususi, jo gandrīz visas aktīvās dalībnieces reiz jau savu skaistumu ir saņēmušas. Bet viens tomēr bija - viena no dalībniecēm vēlējās iepriecināt savas māsas ģimeni.

Ozols - tas ir piemērs, kā es iedomājos un dabūju gatavu. Sākts septembra beigās, pēc mēneša jau jaunajās mājās. Shēma ar nodomu izvēlēta - vīra dendroloģijas skolotājai, kam uzvārdā Ozola, kā neliels paldies un reizē dāvana izlaidumā.
Lanarte Marjoline Bastine Oak tree uz balta 28ct auduma. Laika trūkuma dēļ rāmēts mājās, tādēļ rāmis nav ar ideālajām proporcijām, bet skaisti tāpat. :)

Piparkūku vīriņš  - iesākts sen, kāda kopāšūšanas projekta ietvaros, bet pusceļā pamests stāvēja kastē. Tad es, regulāri ceļojot uz Ventspili, sašuvu visus krustiņus un noliku... Līdz 2017. gada decembra vidum, kad beidzot izvilku, iešuvu pēdējos dūrienus un pārvērtu rotājumā.
Shēma no kāda no izšūšanas žurnāliem (nozudusi), gaiši brūna aida 14, DMC diegi. Aizmugure no tā paša auduma.


Tas šoreiz viss. Visi četri izšuvumi ir nonākuši jaunās mājās, viens no tiem sens sākums, pārējie trīs raiti projekti, kas uzsākti ar konkrētu mērķi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru